Tagliatelle met rivierkreeftjes, lentegroente en kruidenroom


Ingredienten
Pastagerechten
4 porties uit Nederland
In 20 minuten klaar (Voorbereiden:20 minuten)


Ingrediënten
1 bakje miniasperges
2 minibloemkooltjes, in roosjes
200 gram diepvries doperwten
2 bakjes  rivierkreeft staartjes, 3 eetlepels Cantadou met mierikswortel
1 dl koksroom
1 bosje dille, fijn gehakt, ½ bosje peterselie, fijn gehakt,
500 gram tagliatell,
bij het serveren: plakjes citroen,
zalmeitjes

Bereiding
Bereidingswijze Breng voor de pasta een grote pan met water en zout tegen de kook aan. Kook de asperges, bloemkoolroosjes, en doperwtjes in kokend water beetgaar in ca. 4 minuten. Verwarm de Cantadou en de room in een steelpannetje op laag vuur. Voeg de fijn gehakte kruiden toe, kook de tagliatelle al dente en giet af. Schep de groente, de rivierkreeftjes, en de kruidenroom erdoor en warm goed door.

Presentatie

Verdeel over vier borden en garneer met plakjes citroen en een schep zalmeitjes.

Wijnsuggestie
nvt

Jaargang
reserve