De Cercle - Organisatie

De Cercle is onderverdeeld in groepen van 20 personen, 7 herengroepen en 5 damesgroepen welke 1 maal in de veertien dagen, 15 maal per seizoen bijeenkomen om onder leiding van chef en souschef een vijfgangen-diner te bereiden. Ook aan jongeren wordt de mogelijkheid geboden om zich culinair te ontwikkelen; eens per maand kookt op vrijdagavond een jongerengroep (gemengd) waarvan de doelgroep tussen de 18 en 28 jaar ligt. In een uitstekend ingericht restaurant wordt vervolgens onder het genot van een passende wijn  het diner gesavoureerd.

 



De leden komen uit heel Nederland en zelfs uit Belgie en vormen een dwarsdoorsnede van de samenleving. Je vindt hier ondememers, artsen, managers etc. Eenmaal binnen vallen rangen en standen helemaal weg. De belangrijkste factor om bij elkaar te zijn is de culinaire interesse en het onderlinge contact.

Of om het op z'n Nederlands te zeggen: Het moet gezellig zijn.
 

 

 

 

 

Copyright 2004 - Cercle des Gourmets de Bois le Duc